[ccpw id="136103"]

-«Μα γιατί αμφιβάλλετε. Αφού λένε και ονόματα, ακόμα και πόσα πήρε ο καθένας»!

Περιμένοντας στο ταμείο του super market άκουσα σιωπηλός όλον τον διάλογο, η παραπάνω κατάληξη του οποίου απαξιώνει κάθε λόγο να σας τον μεταφέρω εδώ ολόκληρο.

Καταλαβαίνετε το θέμα του, αλλά δεν ξέρω αν συμφωνούμε στα συμπαραδηλούμενά του.

Ποια είναι αυτά:

1 Ότι μερικές ώρες μετά το συλλαλητήριο, το οποίο ο Τσίπρας παρακολούθησε προφανώς από τον ΣΚΑΪ, πληροφορούμενος και το συγκλονιστικό ποσοστό τηλεθέασης που έφθασε μέχρι και 48.5% έκανε τρεις διαπιστώσεις: 1. Ότι αυτό λειτούργησε και ως πανελλαδική αντικυβερνητική διαμαρτυρία.

2. ότι το παραμύθι της ακροδεξιάς σύναξης, με τόση συμμετοχή και τόση τηλεθέαση, δεν μπορούσε να πιάσει ούτε καν στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (γιατί άνθρωποι είναι κι αυτοί).

3. ότι η παγίδα που προσπάθησε να στήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ κατέληξε προς όφελος του τελευταίου, αφού σήμερα πια όλοι καταλαβαίνουμε ότι μετά τους χειρισμούς του σχετικά με το συλλαλητήριο, ο Κυριάκος, εκτός από ηγέτης της Κεντροδεξιάς, έγινε ηγέτης και της Δεξιάς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την διαδικασία απαλλαγής της χώρας μας από την λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο Τσίπρας, ως έξυπνος μεν άνθρωπος κατανόησε ότι έπρεπε να αλλάξει γρήγορα την ατζέντα στις δημόσιες συζητήσεις,

…ως αδίστακτος δε και αμοραλιστής αριστερός, κατάλαβε ότι σε αυτήν την περίπτωση χρειαζόταν

  • κάτι λιγότερο εξωτικό από τα Panama papers, 
  • κάτι πειστικότερο από λίστα Μπόργιανς, 
  • κάτι πιο «ένοχο» από offshores της Μαρέβα, 
  • κάτι πιο «μολυσμένο» από το ΚΕΕΛΠΝΟ, 

…όλες δηλαδή τις προβοκάτσιες που μέχρι σήμερα κατέρρευσαν αφήνοντας πίσω τους μόνο την πολιτικοϊδεολογική μπόχα της πρώτης φοράς Αριστεράς.

Έτσι, αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του «σκάνδαλου NOVARTIS» για να μας μεταφέρει τις ιδέες και τις κρίσεις του, αλλά κυρίως τις επιθυμίες του για τον τρόπο που θα πορευθεί μέχρι τις εκλογές και τηλεφώνησε στον κύριο Παπαγγελόπουλο, πρώην ΚΥΠ! -NOVARTIS (του είπε σε άπταιστα Αγγλικά και έκλεισε το τηλέφωνο).

Ένα νέο «σκάνδαλο» λοιπόν, μέσα από το οποίο ο Τσίπρας θα επιχειρήσει με το σύστημα

ΕΡΤ- ΕΘΝΟΣ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΚΟΝΤΡΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ- ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΑΥΓΗ κ.α. 

…να συκοφαντήσει, για όσο περισσότερο καιρό μπορεί, ως κλέφτες και μιζαδόρους

…τους ίδιους ανθρώπους που για να γίνει πρωθυπουργός, καθύβρισε, προπηλάκισε και κατασυκοφάντησε ως Γερμανοτσολιάδες, Τσολάκογλου και μνημονιακούς εθνοπροδότες.

Μνημονιακός εθνοπροδότης και ο ίδιος πια (αλλά με ηθικό πλεονέκτημα), είναι μεν καταδικασμένος να αποτύχει και στη νέα αυτή διχαστική προβοκάτσια του, αλλά είναι υποχρεωμένος να δοκιμάσει για τρείς λόγους:

1. Γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να επιλέξει για τον ίδιο και το κόμμα του.

2. Γιατί ενδιαφέρεται μόνο για τον ίδιο και το κόμμα του.

3. Γιατί ούτε το κόμμα του ούτε ο ίδιος ξέρει να κάνει κάτι άλλο όπως πολλές φορές μας έχει αποδείξει, παίζοντας το θέατρο του πατριώτη με τα καθαρά χέρια που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει (κάτι σε αριστερό Μιχαλολιάκο δηλαδή).

Όλη η Γκαιμπελική μεθόδευση του «σκάνδαλου NOVARTIS» ήδη μας έδωσε πολύτιμη και ακαταμάχητη απόδειξη της δύναμης και της αλήθειας της δήλωσης του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο της Αθήνας, περί απατηλού και επικίνδυνου αριστεροφασισμού. 

Γιατί, ούτε ο Μίκης ούτε κανείς λογικός άνθρωπος μπορεί να ταυτίσει την Αριστερά με τον Φασισμό, αλλά και κανείς δημοκράτης δεν θέλει να αρνηθεί την ολοκληρωτική διάσταση της αριστερής κοσμοθεωρίας, τη βαθιά της περιφρόνηση στην ανθρώπινη ζωή και στην ατομική αξιοπρέπεια, τη θεμελιώδη εχθρότητά της στην ανοικτή κοινωνία.

Κανένας δημοκράτης δεν μπορεί να αρνηθεί ή να ξεχάσει το αιματόβρεκτο κομμουνιστικό της παρελθόν.

Η ασημαντότητα που ακούει στο όνομα Τζανακόπουλος είχε αμέσως σπεύσει να ειρωνευθεί τον Μίκη Θεοδωράκη αναρωτώμενος αν «με τη δήλωσή του μιλά και για το παρελθόν του».

Δεν περιμέναμε, φυσικά, αυτό το νεαρό άτομο κακής διαγωγής (iç oğlanı εις την Τουρκικήν) να καταλάβει ότι η καταλυτική δύναμη της δήλωσής του είναι ακριβώς το ότι

…ο Μίκης, ΝΑΙ μιλάει για το πολιτικό παρελθόν, τις ψευδαισθήσεις όλων όσων ζήσαμε το χθες της Αριστεράς και τις ευθύνες όσων ζούμε το σήμερα της Αριστεράς,

…άσχετα αν ο ίδιος εμμένει (όπως ο ΣΥΡΙΖΑ) σε κάποιες αριστερές αντικαπιταλιστικές, αντιευρωπαϊκές και αντιμνημονιακές ψευδαισθήσεις.

Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας αριστερός που αγαπά την πατρίδα του με μεταφυσική εκρηκτικότητα δεν είναι Τζανακόπουλος!

Το «σκάνδαλο NOVARTIS» αγαπητοί φίλοι, γρήγορα θα καταρρεύσει όπως όλη η διαρκής αριστεροχουντική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς της χώρας διχάζοντας, συκοφαντώντας και προπηλακίζοντας πολιτικούς αντιπάλους. 

Αυτά και μόνο θα μείνουν ως μοναδική ανάμνηση της διακυβέρνησης της χώρας μας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, αν εξαιρέσει κανείς τα 80 με 100 δις πρόσθετο χρέος με το οποίο χρέωσαν τους Έλληνες πολίτες καθώς και τα γνωστά πραγματικά σκάνδαλα:

1.Το σκάνδαλο της εξαπάτησης του λαού με το «πρόγραμμα» Θεσσαλονίκης.

2. Το σκάνδαλο σχεδίου λεηλασίας στο Νομισματοκοπείο.

3. Το σκάνδαλο των κλειστών τραπεζών.

4. Το σκάνδαλο του Δημοψηφίσματος.

5. Το σκάνδαλο μαγνητοφώνησης των διαλόγων του Eurogroup.

6. Το σκάνδαλο του αχρείαστου τρίτου μνημονίου.

7. Το σκάνδαλο της επιστροφής της οικονομίας στην ύφεση.

8. Το σκάνδαλο του διαρκούς bullying στη Δικαιοσύνη.

9. Το σκάνδαλο με τις διαρκείς δίκες του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

10. Το σκάνδαλο απόπειρας ματαίωσης της επένδυσης στο Ελληνικό.

11. Το σκάνδαλο καταστροφής της επένδυσης στις Σκουριές.

12. Το σκάνδαλο της απόπειρας πραξικοπήματος για τις άδειες των ΜΜΕ.

13. Το σκάνδαλο της Τράπεζας Αττικής. 14.Το σκάνδαλο με τα δανεικά και τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα.

15. Το σκάνδαλο απόπειρας πώλησης όπλων σε τρομοκράτες.

16. Το σκάνδαλο διορισμών ανίκανων κομματικών οσφυοκαμπτών σε ακριβές πολιτικές θέσεις συμβούλων.

17. Το σκάνδαλο της αύξησης των φορέων του Δημοσίου

18. Το σκάνδαλο της αύξησης του κόστους λειτουργίας του κράτους. 19. Το σκάνδαλο των αθρόων πελατειακών διορισμών.

20. Το σκάνδαλο οικονομικής κατάρρευσης νοσοκομείων.

21. Το σκάνδαλο κυβερνητικής υπόθαλψης της τρομοκρατίας. 22. Το σκάνδαλο κυβερνητικής υπόθαλψης πράξεων καταστροφής και λεηλασίας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

23. Το σκάνδαλο συνειδητής υποβάθμισης και απορρύθμισης του συστήματος της Ανώτατης Παιδείας.

Και το μεγαλύτερο από όλα: Η σχεδιασμένη επίθεση στη Δημοκρατία μέσω της συνεχιζόμενης καταστροφής της μεσαίας τάξης με όπλο την υπερφορολόγηση.

Είναι μακριά νυχτωμένοι όσοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ακόμα, ότι όλα αυτά θα παραμείνουν αδιερεύνητα και ατιμώρητα. 

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία να ευθύνονται για λανθασμένες οικονομικές αποφάσεις, αλλά η μεγάλη υπηρεσία τους προς την πατρίδα μας είναι η θωράκιση του πολιτικού μας συστήματος με τις θεσμικές οχυρώσεις που καταδικάζουν σε αποτυχία κάθε προσπάθεια NOVARTοποίησής του, κάθε προσπάθεια του κόκκινου και του μαύρου εθνικολαϊκισμού να Μαδουροποιήσουν την οικονομία και την κοινωνία μας.

Χωρίς αυτήν τη θωράκιση, καθώς και χωρίς τις μεταπολεμικές επιλογές του ελληνικού λαού να πορευθεί σε στενή στρατιωτική συμμαχία με το ΝΑΤΟ και πολιτικοοικονομική ενοποίηση με την ΕΕ,

…δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι το αριστεροφασιστικό παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περιοριζόταν μόνο στη δολοφονία συνειδήσεων,

…αλλά θα είχε ήδη χρησιμοποιήσει τις πιο αποφασισμένες κουκουλοφόρες συνιστώσες του για να αξιοποιήσει την πλούσια πείρα του αγωνιστή ΠΡΟΤΥΠΟ Δημήτρη Κουφοντίνα και την εξ ίσου πλούσια πείρα του πρωτοεξάδελφου εμφυλιακού παρακράτους της άλλης όχθης, του ΙΔΕΑ και της ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ.

Οι παλιότεροι γνωρίζουμε και οι νεώτεροι πρέπει να μάθουν.

Στο μεταξύ, ο καυγάς για τις «τεράστιες διαφορές» μεταξύ αριστερού και δεξιού ολοκληρωτισμού, μεταξύ κομμουνισμού και φασισμού θα μοιάζει όλο και περισσότερο με τις οξύτατες διαφωνίες σχετικά με το φύλο των Αγγέλων.

Θεόδωρος Ζαρέτος
metarithmisi.liberal.gr

Πηγή