[ccpw id="136103"]

Αναδημοσίευση από: odosdrachmis.gr

Μοναδικό σε πλήθος και πάθος στα τελευταία χρόνια ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στη Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο για τα Σκόπια. Η σχεδόν πλήρης αγνόησή του από όλα τα κεντρικά ΜΜΕ, αποδεικνύει ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο, που δεν είναι άλλος από το άτεγκτο καθεστώς της τηλεοπτικής δικτατορίας που έχει επιβληθεί στη χώρα μας, η οποία κα’ επίφασιν αποκαλείται “κοινοβουλευτική δημοκρατία”. Τελικά, την χώρα κυβερνούν αυτοί που έχουν τον κουμπαρά, δηλ. οι τράπεζες που ελέγχουν τα ΜΜΕ και τα ξένα αφεντικά των τραπεζών.

Όμως, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι, κεντρικός ομιλητής του συλλαλητήριο ήταν ο τ. στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος με πάθος υποστήριξε το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015. Υπενθυμίζουμε την δήλωση του Φ.Φ. για το δημοψήφισμα :

«Θλίβομαι, διότι με ανευθυνότητα και αμετροέπεια της συγκυβέρνησης διασύρεται η πατρίδα μας και οι Έλληνες διεθνώς, ενώ οδηγούμεθα σε ατραπούς δύσκολες με αβέβαιο μέλλον και την πλήρη πτωχοποίηση συνεπεία της εγκληματικής ανευθυνότητας αυτών που εξαπάτησαν με έωλες και ψευδείς υποσχέσεις και έχουν υφαρπάξει τη ψήφο του ελληνικού λαού. Επιβάλλεται, όσο ποτέ άλλοτε, οι Έλληνες να αποφασίσουν με σύνεση και ψυχραιμία, για την επιβίωση μας ως έθνους μέσα στην Ευρώπη με ένα ηχηρό ΝΑΙ την Κυριακή!».

Το ερώτημα που τίθεται είναι, αν ο Φράγκος Φραγκούλης και ορισμένοι όμοιοί του που υπερασπίζουν το όνομα Μακεδονία ως αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού, και καλά κάνουν, είναι οι πλέον κατάλληλοι για την υπεράσπιση της πατρίδας, όταν παραδίδουν την οικονομική της ανεξαρτησία και τελικά την ίδια την ύπαρξή της στις ορέξεις των ξένων πατρώνων. Γιατί έτσι, στο τέλος δεν θα υπάρχει όχι μόνο η Μακεδονία αλλά ολόκληρη η Ελλάδα ως ανεξάρτητο κράτος για να την κληρονομήσουμε στα παιδιά μας.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ

Η . ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading…

loading…



Πηγή